http://www.paidtoclick.com

Wednesday, June 6, 2012

Rapper MF Juice is een laffe viezerik. Deze pedofiel doet zich heel anders voor dan hij in het echt is (Gregory Dos Santos)


MF Juice

MF Juice
Rapper MF Juice is een laffe viezerik. Deze pedofiel doet zich heel anders voor dan hij in het echt is.

Hij durft niet eens zijn echte naam te noemen. MF DJ Juice. Wat een naam. Mother Fxxxxr. Welke vent noemt zichzelf nou DJ Juice? DJ Sap. Haha, wat een loser. Ik zie hem al staan. 'Hallo mijn naam is DJ Sappie.' Snie sna snappie...

Maar goed, het komt er gewoon op neer dat deze pedofiel met zijn sappige naam, het wel voor elkaar krijgt om jonge meisjes gek te krijgen. Niet met eerlijke liefde, maar vooral met bedrog. Heel veel bedrog.

MF Juice, die gewoon Gregory Dos Santos heet, heeft een voorkomen dat door veel meisjes als aantrekkelijk wordt gezien. Dat weet hij en daar maakt deze pedofiel gewoon keihard misbruik van. Elke volwassen vent die nu weet dat Grogoory (ja goor) op kinderen valt, zou hem met minachting moeten benaderen. Deze zielige jongen is niet stoer. Hij is zo fout!

Gregory Dos Santos
“Hij is een mooiboy, met z’n lichte huid, z’n babyface en al die tattoos”, vertelt een van zijn slachtoffers in Metro. “Jonge meiden vinden hem fantastisch. Hij slijmt tot ze voor hem zijn gevallen en vervolgens zuigt hij ze leeg.” Voor loverboypraktijken is MF Juice nooit gepakt. “Gregory komt overal mee weg.” Maar een loverboy is MF Juice natuurlijk wel!

Inmiddels is onze sappige sukkel al in februari 2012 opgepakt. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van Lisa en Jaimy uit De Meern en Vleuten. Het is inmiddels begin juni 2012 en de Juicy loverboy zit nog steeds vast.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan