http://www.paidtoclick.com

Wednesday, August 22, 2012

Jeffrey Bok bedriegt Monique Smit met Nancy Bond een moeder van 3 kinderen, Nance (40)


Jeffrey Bok bedriegt Monique Smit met Nancy Bond, een moeder van 3 kinderen, Nance (40)

Monique Smit en Jeffrey Bok
Héél Volendam wist het al, maar pas na máánden kwam Monique Smit er zélf achter dat haar Jeffrey Bok er maanden een geheime liefdesrelatie op nahield. Dat haar Jeffrey haar bedroog met een 40-jarige moeder deed heel veel pijn.

Nancy Bond

Dit is Nancy Bond
De 40 jarige Nancy Bond, moeder van 3 kinderen, verleidde de inmiddels 21 jarige geile Bok (hoe toepasselijk kan je achternaam zijn!), tijdens een avondje stappen. In Volendam kent iedereen iedereen en dus gingen er al verhalen de ronde dat Monique Smit door Jeffrey Bok (speler bij FC Volendam) werd bedrogen.

De 40 jarige Nancy Bond verleidde Jeffrey Bok
Nancy vindt het vooral erg dat haar drie kinderen betrokken worden bij de situatie en dat er in Volendam over wordt gesproken. "Iedereen kent elkaar. Ze lopen altijd door, ze lopen om mij heen. Ze maken het verhaal tien keer erger." Tja, dat had Nancy vantevoren ook wel kunnen bedenken. En ook dat mensen partij zouden kiezen voor de onschuldige Monique Smit...
De mooie Nancy Bond


Jeffrey Bok

Natuurlijk komt er eerst een ontkenningsfase, maar toen de verhalen steeds serieuzer werden, heeft Monique Jeffrey ermee geconfonteerd. Jeffrey heeft toegegeven, spijt betuigd en de twee hebben het samen weer geprobeerd. Dat is heel erg knap! Vooral van Monique.

Monique Smit

In een officiële verklaring laat Monique Smit vandaat, woensdag, weten dat er inderdaad iets is gebeurd tussen haar en de 20-jarige Bok. Ook Smit zegt in haar verklaring dat ze het opnieuw proberen en dat ze gelukkiger zijn dan ooit. “We hebben samen keihard gevochten en elkaar weer teruggevonden.”

De 23-jarige Smit zou het verschrikkelijk hebben gevonden en heeft volgens de bron enorm geworsteld met allerlei gevoelens. “Toch is Monique zó verliefd op Jeffrey dat ze hem een tweede kans wil geven.”

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan