http://www.paidtoclick.com

Thursday, August 2, 2012

Linda Schröder (26) is de nieuwe vriendin van René van der Gijp (51)


Linda Schröder (26) is de nieuwe vriendin van René van der Gijp (51)

Linda Schröder
René van der Gijp heeft een nieuwe liefde in zijn leven. Natuurlijk had niemand gedacht dat hij met een dikke vrouw van boven de 50 zou komen aanzetten. Maar een vrolijke blonde schone van maar 26 jaar had misschien ook niemand verwacht.

Toch lijkt het erop dat serveerster Linda Schröder is gevallen voor de veel oudere van der Gijp. Linda Schröder komt uit Moordrecht, en werkt als serveerster bij de uitgaansgelegenheid Crazy Piano's in Scheveningen. Op de foto's is te zien dat ze er heel erg goed uitziet!

Collega's van de 26-jarige Linda Schröder hebben aan RTL Boulevard bevestigd dat er een behoorlijke vonk tussen de serveerster en René is overgeslagen.

Linda Schröder
De presentator verbleef enige tijd in Scheveningen voor het programma VI Oranje. Na de uitzending toog René naar Crazy Piano's om daar een drankje te drinken met collega Wilfred Genee. De bar 'Crazy Pianos' ligt vlak bij het Kuhrhaus in Scheveningen.

De twee zouden volgens Evert Santegoeds inmiddels zelfs samen op vakantie zijn. Binnenkort hebben we misschien vakantiefoto's van Linda Schröder in bikini.
Linda Schröder

Linda Schröder

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan