http://www.paidtoclick.com

Friday, June 29, 2012

Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden! Overspel? Is Tom toch homo? Scientology?

0 comments

Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden! Overspel? Is Tom toch homo? Scientology?

Tom Cruise en Katie Holmes in betere tijden
Het Hollywoodstel Tom Cruise en Katie Holmes, ook bekend als TomKat, is maar vijf jaar getrouwd geweest. Toen Tom Cruise en Katie Holmes bekend maakte dat ze gingen trouwen vonden velen het een vreemde beslissing van de jonge en mooie Katie. Vooral omdat Tom Cruise bij Scientology zat. Dat zou voor Katie heel beklemmend zijn. Verder was zijn springen-op-de-bank-bij-Oprah-actie heel vaag... In elk geval was het reden voor heel veel mensen om argwanend naar het TomKat huwelijk te kijken.
Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden


Katie’s advocaat heeft het nieuws wereldkundig gemaakt. Daarom lijkt het erop dat het haar beslissing is om uit elkaar te gaan. “Dit is een privékwestie voor Katie en haar familie”, laat de raadsman in het officiële statement weten. Katie wil de volledige voogdij over dochter Surie.

De reden van de breuk is onbekend. Zou Tom Cruise vreemd zijn gegaan? Of is hij toch echt de homo waarvan iedereen al weet dat hij is? Ook is het onuidelijk of de scheidingspapieren al de deur uit zijn. De kans bestaat dat het al enige tijd niet meer boterde tussen Katie en Tom. Het stel werd in februari voor het laatst samen gespot, en Katie was ook niet op de première van Rock of Ages, de nieuwste film van haar toekomstige ex-man.

De twee hebben samen een 6-jarige dochter genaamd Suri. Voor TOm Cruise is het de 3de scheiding. Cruise was eerder getrouwd met actrice Nicole Kidman. Ook was hij getrouwd met actrice Mimi Rogers tussen 1987 en 1990.

Sea Org is de oorzaak scheiding Tom Cruise en Katie Holmes

De oorzaak van de scheiding tussen Tom Cruise en Katie Holmes begint steeds duidelijker te worden. De ouders van Suri hebben een verschillend beeld van haar opvoeding binnen de Scientology organisatie. Tom Cruise wilde Suri naar de hardcore Scientology organisatie Sea Org sturen. Katie Holmes was het daar pertinent niet mee eens. Om Suri uit handen van Scientology was haar enige optie om te scheiden. Bovendien is een volledige voogdij erg belangrijk. Katie wil niet dat Tom een deel van de voogdij krijgt en daarmee alsnog e invloeden van Scientology op Suri kan laten inwerken.

Wednesday, June 20, 2012

Estelle Gullit zwanger van Badr Hari! De reden dat Estelle haar verhouding met Badr opbiechte is nu duidelijk

0 comments

Estelle Gullit zwanger van Badr Hari! De reden dat Estelle haar verhouding met Badr opbiechte is nu duidelijk

Estelle Gullit zwanger van Badr Hari
Zie ook: De losse handjes van Badr Hari. Badr Hari mept er flink op los

Zie ook: Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt

Zie ook: Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen

Zie ook: Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter

Estelle Gullit en Badr hari hebben al langer een verhouding met elkaar. Beide hebben ze dit al een tijdlang verzwegen. Maar vorige week biechtte Estelle haar verhouding op aan Ruud Gullit. Hij startte meteen een echtschedingsprocedure. Want Ruud mocht vreemdgaan, en Estelle mocht ook vreemdgaan. Nee de reden dat Ruud en Estelle uit elkaar gaan is niet vanwege de affaires, slippertjes en veelvrijerij. 
Estelle Gullit in de Playboy?

De echte reden is dat Estelle Gullit zwanger is van haar vriend Badr Hari. En dat was nu net de druppel voor Ruud. Estelle is nog jong genoeg om een kind te krijgen.  Het zwangerschapsbericht is nog nergens bevestigd, maar in Amsterdam-Zuid gonst het van de geruchten over haar zwangerschap. Het zou ik elk geval heel veel verklaren. Ook de uitspraak van Estelle dat ze met Badr oud wil worden. Aan de andere kant wordt het dan weer minder waarschijnlijk dat Estelle in de Playboy komt. Dat is wel wat Playboy zou willen.

Zie ook: Badr Hari is gewoon een grote crimineel


Badr Hari en Estelle
Als het waar is, is Hadr Bali uh, Badr Hari, lekker bezig. Hij is vijf weken geleden vader geworden van een dochtertje. Daphne, de moeder van zijn kindje, heeft hij verlaten voor Estelle. Badr hari laat via zijn woordvoerder weten dat hij begrijpt dat zijn ex verdrietig is en dat hij haar zal bijstaan in de opvoeding van hun dochter.

Inmiddels zijn Estelle en Badr Hari samen op vakantie.

Tuesday, June 19, 2012

Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter

0 comments

Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter 

De mooie Daphne is door Badr Hari bedrogen
Zie ook: De losse handjes van Badr Hari. Badr Hari mept er flink op los

Zie ook: Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt

Zie ook: Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen

Zie ook: Estelle Gullit zwanger van Badr Hari!

Toen was alles nog koek en ei. Daphne heeft helemaal niet dootgehad dat Badr ook een bedrieger is. Hij was al maanden lang aan het rommelen met Estelle Gullit. Door de relatie die Badr en Estelle aanknopen wordt dus nog meer stkgemaakt. Dat Ruud Gullit pech heeft omdat hij zelf een overspelige man is, is nog tot daaraan toe.

Maar nu wordt ook de mooie Daphne, die nota bene 5 pas weken geleden bevallen is ook de dupe. Grote schoft Badr Hari was gewoon bij de bevalling aanwezig, dus als de verhouding tussen Estelle en Badr niet naar buiten was gekomen, was Badr nog gewoon lekker doorgegaan met het grote bedriegen. De ene avond met Estelle naar bed en de andere avond met Daphne.
Daphne en Badr Hari in betere tijden

Natuurlijk doet dat pijn. Een anonieme bron zegt: "Tot vorige week was ze serieus met Badr. Ze waren bezig met een toekomst... Daphne vraagt zich af of Estelle wist van haar bestaan. Ze begrijpt niet dat een moeder een andere moeder dit kan aandoen. Estelle heeft toch zelf ook kinderen?" Badr laat via zijn woordvoerder weten dat hij begrijpt dat Daphne verdrietig is en dat hij haar zal bijstaan in de opvoeding van hun dochter.

Daphne is fotomodel en had bijna anderhalf jaar een verhouding met Badr Hari.

Friday, June 15, 2012

Wat is EHEC ( of de Enterohemorragische E.coli ) nu eigenlijk? Wat zijn de symptomen van besmetting met de EHEC-bacterie? Hoe voorkom je besmetting met de EHEC-bacterie?

0 comments

EHEC-bacterie

EHEC-bacterie
De EHEC-bacterie blijft volop in het nieuws door de tientalle doden in Europa en de vele honderden mensen die besmet zijn in vooral Duitsland.

Inmiddels is duidelijk dat een gezondheidsinstituut in Hamburg de gevaarlijke EHEC-bacterie waarschijnlijk heeft aangetroffen op komkommers die afkomstig zijn uit Spanje. Een nieuw spoor leidt naar een restaurant in Lübeck waar 17 mensen die ziek zijn geworden hebben gegeten.

Inmiddels zijn er in Scandinavie meer dan 40 mensen besmet en is er ook al een Nederlander besmet, en is de EHEC-bacterie ook hier volop in de belangstelling.

Daarom geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is EHEC (of de Enterohemorragische E.coli) eigenlijk?
  • Wat zijn de symptomen van besmetting met de EHEC-bacterie?
  • Hoe voorkom je besmetting met de EHEC-bacterie?


Wat is EHEC (of de Enterohemorragische E.coli) eigenlijk?

De meeste mensen worden met de EHEC-bacterie besmet door het eten van onvoldoende verhit rundvlees. Ook rauwe melk kan gevaarlijk zijn. Dat dit keer in Duitsland vooral volwassen vrouwen zijn getroffen, komt volgens epidemioloog Gëard Krause van het Robert-Koch-Instituut in Berlijn mogelijk doordat vrouwen vaker levensmiddelen bereiden.

EHEC-bacterie
De EHEC-bacterie, ofwel Enterohemorragische E.coli valt onder de groep E-Coli bacterien welke veelvuldig voorkomen in de darmen van de mensen en zoogdieren. De meest E-coli’s zijn onschuldig echter de Enterohemorragische E.coli (EHEC) bacterie kan iemand flink ziek maken. EHEC komt van nature voor in de darmen van herkauwers, bijvoorbeeld koeien, geiten en schapen. Een besmetting met EHEC is gevaarlijk door de mogelijke complicaties.

Wat zijn de symptomen van besmetting met de EHEC-bacterie?

Een EHEC besmetting begint vaak met een lichte buikpijn en diarree.
De volgende symptomen kunnen optreden:

  • Diarree met bloed
  • Misselijkheid met braken
  • Buikkrampen
  • Koorts (niet altijd en meestal niet hoger dan 38,5 °C)
  • Nierklachten

Hoe voorkom je besmetting met de EHEC-bacterie?

  • Door een goede hygiëne bij het bereiden van voedsel, let in de keuken op besmetting door snijplanken en messen die niet schoon zijn
  • Door vlees goed verhitten tot boven de 70 graden Celcius, en dat minimaal 10 minuten lang
  • Door regelmatig de handen te wassen. Natuurlijk voor het bereiden van voedsel maar ook na het contact met dieren en/of hun leefomgeving

Voor de zeikerds onder ons:
Een klein deel van deze informatie is niet gekopieerd maar gebaseerd op informatie die overal te vinden is, o.a. op http://mens-en-gezondheid.infonu.nl

Thursday, June 14, 2012

Verplichte alcoholtest Frankrijk. Elke automobilist (ook de nederlandse automobilist) moet 2 alcoholtesters in de auto hebben

0 comments

Verplichte alcoholtest Frankrijk. Elke automobilist (ook de nederlandse toerist) moet 2 alcoholtesters in de auto hebben

Verplichte alcoholtest in Frankrijk
Wanneer u met de auto over wegen van Frankrijk gaat, moet u volgens de Franse wet 2 wegwerpbare alcoholtesters in uw voertuig hebben voorzien van een zichtbaar NF-label (Norm Française). Bovendien moeten ze een geldige houdbaarheidsdatum hebben. Dit geldt ook voor toeristen. Tegen een agent zeggen dat je er net een hebt gebruikt werkt niet, want dan moet je de verpakking kunnen aantonen. Hetzelfde geldt trouwens voor motorrijders.

Omdat de meeste mensen die met de auto naar Frankrijk gaan deze info nu pas krijgen, is er een ware run op de testjes ontstaan. De ANWB heeft er 200.000 besteld, maar dat blijkt veel te weinig. Zij geven nu het advies om de testjes in Frankrijk aan de grens te kopen. Daar kosten ze maar 1 euro per stuk.

Mocht je een boete krijgen, is er nog niet veel aan de hand. Die zal rond de 17 euro zijn. Maar goed, voor dat geld kun je ook een hoop andere dingen doen, en dan zal je waarschijnlijk alsnog die dingen gaan aanschaffen.

Waar is de alcoholtest te koop?

Eigenlijk is dat inmiddels geen goede vraag meer. De test is op heel veel plekken te koop, maar de nog veel belangrijkere vraag is: Waar zijn die dingen op voorraad. Als je op internet zoekt, kom je heel veel aanbieders van zulke goedkope alcoholtestjes tegen, maar er zijn er maar weinig waar ze de alcoholtest echt op voorraad hebben.

Dodelijke ongelukken 
Met de verplichte alcoholtest wil de Franse overheid het aantal verkeersslachtoffers terugdringen. Bijna één op de vijf dodelijke verkeersongelukken is het gevolg van overmatig alcoholgebruik. Dat cijfer is de laatste tien jaar continu gestegen. De zaak is in Frankrijk een hot item, omdat ook daar niet aan de vraag kan worden voldaan.

Tuesday, June 12, 2012

Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt

0 comments

Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt



Estelle Gullit bedriegt Ruud met Badr Hari
Zie ook: Badr Hari is gewoon een grote crimineel

Zie ook: De losse handjes van Badr Hari. Badr Hari mept er flink op los

Zie ook: Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter

Zie ook: Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen

Zie ook: Estelle Gullit zwanger van Badr Hari!

Vanmorgen hoorde we dat Ruud Gullit de scheiding met Estelle heeft aangevraagd. En nog geen 10 uur later is duidelijk met wie Estelle hem heeft bedrogen. Het gerucht dat Estelle Ruud Gullit heeft bedrogen kwam al heel erg snel op gang. Maar met wie? Dat was de grote vraag. Inmiddels begint duidelijk te worden dat Estelle ook valt op andere donkere sportieve types. Estelle Gullit heeft overspel gepleegd met Badr Hari.

Estelle Gullit doet het met Badr Hari

Badr Hari is een freefighter en kickbokser, die ook buiten de ring lekker agressief is. Hij heeft zijn toenmalige vriendin al eens in elkaar gemept. Vier jaar later ging het weer mis toen Badr hari voor de ingang van een club door een portier werd tegengehouden. Ook drie vrienden mochten niet naar binnen. De portier werd zo hard geschopt en geslagen dat hij zijn kaak brak en artsen een plaat in zijn gezicht moesten zetten.

Jarenlange celstraf Badr Hari

Badr Hari wordt waarschijnlijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van “enkele jaren.” Dat zegt advocaat Peter Plasman tegen AT5. Plasmen zegt dat op de zware mishandeling en poging tot doodslag waarvan Hari wordt verdacht weliswaar maximumstraffen staan tot tien jaar cel, maar dat het vonnis in de praktijk meestal lager uitvalt. Estelle zal dus even moeten wachten tot ze met Badr Hari verder kan.
Estelle, pas maar op dat jouw mooie gezicht niet bewerkt wordt door deze Badr Hari!

-Badr Hari is geboren in Amsterdam
-Badr Hari is geboren op 8 december 1984
-Badr Hari is Marokkaans-Nederlands
-Badr Hari is kickbokser
-Badr Hari was finalist van de K-1 World Grand Prix Final in 2008 en 2009
-Badr Hari is een bekende van de politie
-Badr Hari is in 2006 veroordeeld omdat hij zijn toenmalige vriendin in elkaar had geslagen (Estelle waar begin je aan?!)
Chantal Oornink
-Badr Hari ging met Chantal Oornink. Een mooie langbenige vrouw (40+)
-Badr Hari is vader van een dochter van ene paar weken oud
-Daarna ging Badr Hari met Daphne, de vrouw die van niets wist en 5 weken geleden beviel van hun dochter

Monday, June 11, 2012

Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen

0 comments

Estelle Cruijff en Ruud Gullit gaan uit elkaar: Estelle heeft Ruud Gullit bedrogen, maar pas nadat Ruud Estelle jarenlang heeft bedrogen

De laaste scharrel van Ruud was iemand die Estelle goed kende. Ze zijn zelfs met elkaar op vakantie geweest. Estelle betrapte Ruud en zijn scharrel in haar eigen woonkamer. In welke positie is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat dit Estelle echt pijn heeft gedaan en dat deze actie van Ruud de twee nog verder uit elkaar heeft gedreven. Maar met wie bedroog Ruud Estelle? Wie weet dat? Laat het ons weten!
Estelle Cruijff en Ruud Gullit
Zie ook: Estelle Gullit zwanger van Badr Hari!

Zie ook: De losse handjes van Badr Hari. Badr Hari mept er flink op los

Zie ook: Badr Hari en zijn ex vriending Daphne kregen vijf weken geleden een dochter

Zie ook: Wie is Badr Hari? Badr Hari is de man waarmee Estelle Gullit haar Ruud Gullit bedriegt

Ruud Gullit en zijn vrouw Estelle gaan na twaalf jaar huwelijk uit elkaar. Er waren volgens Ruud Gullit al langer problemen in de relatie, maar de oud-topvoetballer en trainer heeft na ’recente onthullingen’ besloten de scheiding aan te vragen.

Estelle Cruijff en Ruud Gullit uit elkaar
Dat kan bijna alleen maar betekenen dat hij nu eens een keer bedrogen is. Estelle is een prachtige vrouw die zeker door andere mannen begeerd word. Estelle heeft recent laten weten dat overspel van Ruuds kant niet meteen het einde van hun relatie zou betekenen. Maar andersom lijkt Ruud het allemaal wel heel erg erg te vinden. Voor Ruud Gullit is dit het derde huwelijk dat hij ziet stranden.

Estelle Cruijff is lekker

We zijn benieuwd met wie Estelle vreemd is gegaan. Estelle is natuurlijk ook een publiek figuur en ze zal met haar minnaar vast door iemand zijn gezien. Iemand meer informatie? Dank voor de tips: Inmiddels ben ik geïnformeerd over de man met wie Estelle Ruud bedriegt. Het zou gaan om de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari (27). Later meer.

Die recente onthullingen, gaan dus over de relatie die Estelle heeft met een bokser Badr Hari. Dat was voor Ruud blijkbaar te veel. Dat Ruud Gullit al jarenlang met verschillende vrouwen affaires had, vergeet hij maar even. Dat was na een paar jaar ook voor Estelle te veel. Zij ging terecht haar eigen gang.

Estelle viel voor Badr Hari nadat ze hem had geinterviewd. Ze zijn regelmatig samen in Amsterdam gesignaleerd en ze zijn zelfs samen met de dochter van Estelle naar Parijs geweest.

De Gullit-tapes

Estelle Cruijff en Ruud Gullit in betere tijden
Ruud zou nu pas door hebben wat hij heeft verpest. Hij zou graag mediation willen, maar ik denk dat het gewoon einde oefening is en dat Estelle oud wil worden met Badr. Misschien help het ook niet dat Rudie Estelle heeft afgeluisterd. We zijn benieuwd of we de Gullit-tapes ooit te horen krijgen.

Serieminnares Karen Marley is trots op haar meer dan vijftig affaires

0 comments

Serieminnares Karen Marley is trots op haar meer dan vijftig affaires.

Karen Marley
Dit weekend lazen we op diverse internet sites het verhaal van Karen Marley die al wordt beschreven als de ' Serieminnares'. Karen Marley is een vrouw van 45 die er openlijk voor uitkomt dat ze kikt op getrouwde mannen. En ze doet flink haar best om deze mannen te verleiden tot een vrijpartij.

Karen Marley die zelf een huwelijk op de klippen zag lopen, vindt dat haar niets verweten kan worden: "Getrouwde mannen zijn beter getraind", legt Marley uit. "Hun vrouwen hebben de scherpe kantjes er al afgehaald, dus weten ze hoe ze zich in het bijzijn van een vrouw moeten gedragen."
Karen Marley

Ik vind het een ordinaire trut die heel veel kapot maakt. Maar aan de andere kant ben ik het er met haar over eens dat ze trots mag zijn. Als ze nu een geweldig lekker wijf van een jaar of 25 zou zijn met lange benen en een dubbel D cup, kan ik me voorstellen dat de mannen met bosjes tegelijk voor haar vallen. Maar dat is ze niet! Bij lange na niet. Ze is zelfs lelijk. Ik vind het geweldig knap dat zo'n lelijke vrouw maar liefst 50 kerels zo gek krijgt om bij haar in bed te duiken. Om hun eigen vrouw met zo een afzichtelijke vrouw te bedriegen. Dat is inderdaad een prestatie van formaat!
Schrik niet! Dit is Karen Marley

Friday, June 8, 2012

Kate Middleton eindelijk zwanger. Groot nieuws: Kate Middleton is in verwachting van Prins William

0 comments

Kate Middleton eindelijk zwanger. Groot nieuws: Kate Middleton is in verwachting van Prins William

Kate Middleton in verwachting
Prins William maakte er kort geleden al geen geheim van graag een kindje te willen. "Ik zou dolgraag een gezin willen hebben. Dat zien Catherine en ik wel voor ons in de toekomst." Tot nu toe deden vooral de geruchten de ronde dat Kate niet zwanger zou kunnen worden, of daar op zijn minst veel problemen had om zwanger te raken.

Als Kate inderdaad zwanger is, zal ze zorgen voor een nieuwe troonopvolger voor het Britse rijk. Dat is een extra reden om zwanger te worden.

Kate Middleton zwanger

Een engels blad heeft foto’s in handen waarop de 30-jarige Kate Middleton te zien is met een klein buikje.“Ik dacht eerst dat haar jurk vreemd viel omdat ze liep”, zegt een ooggetuige. “Maar als je goed kijkt, zie je een klein buikje!” De bron heeft er in ieder geval geen twijfels over dat de hertogin van Cambridge in verwachting is van haar eerste kindje: ''Ze heeft een gloed over zich heen. Haar gezicht is bovendien voller.''

Wednesday, June 6, 2012

John Travolta is zo homo als het het maar kan.

0 comments

John Travolta is zo homo als het het maar kan.

John Travolta en Kelly Preston
Alleen durft hij daar zelfs niet voor uit te komen. Aan zijn gezicht kun je al zien dat ie homo is. Dat weten mensen al jaren. Toch zijn er ook vrouwen die daarin niet geinteresserd zijn en gewoon achter de homo John Travolta aanlopen. Die gaan voor zijn uiterlijk, charmes of geld. Ik elk geval niet voor zijn mannelijkheid. Zo'n domme vrouw is Kelly Preston, die al in 1991 met John Travolta getrouwd is. Ze hebben samen zelfs kinderen. Nu de acties van John Travolta zo duidelijk naar buiten komen, wil Kelly Preston gaan scheiden.

John Travolta en Doug Gotterba

Maar als je met een homo trouwt als vrouw, mag je niet raar opkijken als de geruchten over zijn homoseksuele contacten steeds sterker worden. We hebben de laatste paar weken meerdere beschuldigingen gehoord van masseurs die door John Travolta zijn lastiggevallen. En nu horen we ook nog eens dat John Travolta het deed met zijn piloot Doug Gotterba. Lekker spelen met zijn stuurknuppel....

Over de periode 1987 - 1994 zegt de ex-vriend van Doug Gotterba datde piloot uitgekeken op de Grease-ster raakte. "John kreeg ineens erg veel lichaamshaar en zijn gewicht nam behoorlijk toe", onthult Robert. "Doug vond het niet prettig meer om aangeraakt te worden door John en maakte een einde aan hun relatie.

Heel vreemd dat hij zelfs in deze tijd niet voor zijn geaardheid durft uit te komen.

LinkedIn zo lek als een mandje: Lijst wachtwoorden van miljoenen LinkedIn-gebruikers op straat

0 comments

LinkedIn zo lek als een mandje: Lijst wachtwoorden van miljoenen LinkedIn-gebruikers op straat

LinkedIn blijkt onveilig
LinkedIn, tja wat heb je eraan? Ik had 2 jaar geleden 150 connecties en dat was voor mij het moment om ermee te stoppen. Ik had er niets aan. Het kostte me vooral tijd om mensen te accepteren en onbewust toch iets over die mensen te lezen, of van mensen die weer aan hun gekoppeld waren. Maar feitelijk had ik er niets aan.

Voor mijn gevoel kan het nuttig worden als je een baan zoekt, maar daar ben ik absoluut niet mee bezig. Het was voor mij meer Hyves voor grote kinderen. Dus besloot ik na 150 connecties per direct te stoppen. Het resultaat? Ik heb iets meer tijd.....

Wachtwoord Lek in LinkedIn

LinkedIn blijkt onveilig
Voor de mensen die het nog wel gebruiken: LinkedIn blijkt zo lek als een mandje te zijn. Er liggen 6.5 miljoen wachtwoorden op straat. Nou ja op straat, op een Russische website.

Volgens het Noorse Dagensit gaat het om 6,5 miljoen wachtwoorden die zijn geüpload, in een formaat dat het redelijk eenvoudig maakt om ze te kraken. Een blik op de upload wijst uit dat het gaat om circa 6,5 miljoen sha1-wachtwoord-hashes, zonder bijbehorende accountinformatie. De zakelijke sociale-netwerksite heeft in totaal 161 miljoen gebruikers.

Op Twitter melden verschillende LinkedIn-gebruikers, waaronder de directeur van beveiligingsbedrijf Fox-IT Ronald Prins, dat ze hun wachtwoord-hash kunnen terugvinden in de lijst met wachtwoorden. Dat betekent dat er geen salt is gebruikt: een waarde die aan een wachtwoord wordt toegevoegd om het minder gevoelig voor rainbow tables te maken. LinkedIn heeft nog niets laten weten over de vermeende hack.

Eerdere lekken of geruchten van lekken LinkedIn

LinkedIn is vaker in het nieuws geweest vanwege lekken. Niet duidelijk is of elk van deze berichten op waarheid berust. 
Eind okt 2011 vinden we het volgende bereicht op Internet
Linkedin schijnt lek te zijn. Althans, dat is op te merken naar aanleiding van een tweet van Dennis Albinus. Via twitter meldde hij een bug bij de site te hebben ontdekt en daarmee toegang had verkregen tot honderden mailadressen van gebruikers. Onder andere het mailadres van Barack Obama kwam zo in zijn bezit.

Rapper MF Juice is een laffe viezerik. Deze pedofiel doet zich heel anders voor dan hij in het echt is (Gregory Dos Santos)

0 comments

MF Juice

MF Juice
Rapper MF Juice is een laffe viezerik. Deze pedofiel doet zich heel anders voor dan hij in het echt is.

Hij durft niet eens zijn echte naam te noemen. MF DJ Juice. Wat een naam. Mother Fxxxxr. Welke vent noemt zichzelf nou DJ Juice? DJ Sap. Haha, wat een loser. Ik zie hem al staan. 'Hallo mijn naam is DJ Sappie.' Snie sna snappie...

Maar goed, het komt er gewoon op neer dat deze pedofiel met zijn sappige naam, het wel voor elkaar krijgt om jonge meisjes gek te krijgen. Niet met eerlijke liefde, maar vooral met bedrog. Heel veel bedrog.

MF Juice, die gewoon Gregory Dos Santos heet, heeft een voorkomen dat door veel meisjes als aantrekkelijk wordt gezien. Dat weet hij en daar maakt deze pedofiel gewoon keihard misbruik van. Elke volwassen vent die nu weet dat Grogoory (ja goor) op kinderen valt, zou hem met minachting moeten benaderen. Deze zielige jongen is niet stoer. Hij is zo fout!

Gregory Dos Santos
“Hij is een mooiboy, met z’n lichte huid, z’n babyface en al die tattoos”, vertelt een van zijn slachtoffers in Metro. “Jonge meiden vinden hem fantastisch. Hij slijmt tot ze voor hem zijn gevallen en vervolgens zuigt hij ze leeg.” Voor loverboypraktijken is MF Juice nooit gepakt. “Gregory komt overal mee weg.” Maar een loverboy is MF Juice natuurlijk wel!

Inmiddels is onze sappige sukkel al in februari 2012 opgepakt. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van Lisa en Jaimy uit De Meern en Vleuten. Het is inmiddels begin juni 2012 en de Juicy loverboy zit nog steeds vast.

Tuesday, June 5, 2012

Wie is Sander Vreeswijk? Beter bekend als Sander V.

0 comments

Wie is Sander Vreeswijk?

Sander V - Sander Vreeswijk
Sander Vreeswijk is beter bekend als Sander V. Een achternaam met 1 letter betekent meestal dat je verdacht bent. Sander V. werd indertijd verdacht van de verkrachting van en moord op zijn buurmeisje, de 12-jarige meisje Milly Boele. Als je veroordeeld bent, mag je naam weer worden genoemd. Sander V. noemen we dus maar gewoon Sander Vreeswijk.

Sander Vreeswijk

Sander Vreeswijk

-Sander Vreeswijk is de moordenaar van Milly Boele
-Sander Vreeswijk is de verkrachter van Milly Boele
-Sander Vreeswijk heeft 18 jaar en tbs gekregen voor de moord op Milly
-Sander Vreeswijk wurgde Milly met zijn riem
-Sander Vreeswijk heeft Milly in zijn achtertuin begraven
-Sander Vreeswijk woonde in Dordrecht
-Sander Vreeswijk is een ex-politieman
-Sander Vreeswijk vindt dat hij zonder voorbedachten rade heeft gehandeld
-Sander Vreeswijk moest huilen toen hij de vader van zijn slachtoffer aanhoorde. „Ik zou willen dat ik het kon terugdraaien, maar dat kan ik niet.”
-Sander Vreeswijk was seksueel gestoord en gewelddadig in bed (volgens zijn ex-vriendin)

0 comments

De beperking van de hypotheekrenteaftrek wordt volgend jaar pas ingevoerd. 

beperking van de hypotheekrenteaftrek
Dit is even goed nieuws voor de mensen die dit jaar nog een huis willen kopen. Voor de vele anderen is het heel erg jammer, maar de hypotheekrenteaftrek zal er voor nieuwe hypotheken dan alleen nog maar zijn voor annuïteitenhypotheken.

beperking van de hypotheekrenteaftrek

Het mag duidelijk zijn dat deze hypotheekrenteaftrek beperking er alleen is voor nieuwe hypotheken.

De vijf partijen hebben afgesproken dat vanaf volgend jaar alleen nog annuïteitenhypotheken voor aftrek in aanmerking komen. Voor de woningmarkt is deze afspraak redelijk gunstig. Vooral omdat er nu duidelijkheid is bij potentiële kopers. Omdat de beperking van de hypotheekrenteaftrek pas volgend jaar ingaat, zouden we nu nog een mini run op de huizenmarkt kunnen krijgen. Vanaf volgend jaar gaat de huizenmarkt hier echt een flinke tik door krijgen.

Gina-Lisa Lohfink gescoord door Jérôme Boateng. Voor EK begint is Boateng al topscorer.

0 comments

Naaktmodel Gina-Lisa Lohfink gescoord door Jérôme Boateng. Voordat het EK begonnen is, is Boateng al topscorer! 

Gina-Lisa Lohfink
De Duitse international Jérôme Boateng is in opspraak geraakt. Volgens het Duitse boulevardblad Bild heeft de verdediger van Bayern München zich vier dagen voor de start van het EK tot diep in de nacht opgehouden met een naaktmodel.

En dan hebben we het over Gina-Lisa Lohfink. Een mooi model van 25 jaar. Een model dat zich al compleet heeft blootgegeven in de Playboy. Natuurlijk wilde Boateng haar even ontmoeten. En vooral genieten van het lekkers dat ze te bieden heeft. Ik kan Boateng alleen maar gelijk geven.
Gina-Lisa Lohfink

Monday, June 4, 2012

Zombie-apocalyps krijgt steeds meer aandacht door recente gruwelijke incidenten.

0 comments

Zombie-apocalyps krijgt steeds meer aandacht door recente gruwelijke incidenten.

In de VS is een Zombie Preparedness Center 
Maar liefst 4 gruwelijke incidenten in de afgelopen paar dagen voeden de ophef die is ontstaan om de zogeheten Zombie-apocalyps. Het fenomeen Zombie-apocalyps grijpt op internet in razend tempo om zich heen, waardoor de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zich genoodzaakt heeft gezien een waarschuwing uit te geven met de mededeling dat zombies echt niet bestaan.

De VS en Canada zijn de oorsprong van het Zombie-apocalyps rumoer.
-Eerst was er een man in Miami die een deel van het gezicht van een andere man opat.
-Daarna was er een student in Maryland die iemand vermoordde en daarna zijn hart en een deel van de hersenen consumeerde.
-Vevolgens was er nog de inwoner van de staat New Jersey, die zichzelf vijftig maal stak en delen van zijn ingewanden naar de politie gooide.
-Als laatste het verhaal van de 'Canadian Psycho', de 29-jarige pornoacteur uit Montreal die de moord op zijn partner filmde, net als het misbruik van diens in stukken gehakte stoffelijk overschot.

Jennifer Aniston is de lekkerste viezerik

0 comments

Jennifer Aniston is de lekkerste viezerik.

De altijd mooie Jennifer Aniston is uitgeroepen tot viezerik van het jaar. En zo'n nieuwsbericht zorgt voor heel veel lezers. Bij veel online kranten is dit bericht al heel snel een van de meest gelezen artikelen. Hoe komt Jennifer Aniston aan de titel viezerik van het jaar?
Jennifer Aniston

Gelukkig niet omdat Jennifer Aniston in het dagelijkse leven zo'n viezerik is. Nee het gaat hier om de 'dirtbag award' die wordt uitgereikt door de MTV Movie Awards in Los Angeles. Jennifer Aniston kreeg de prijs voor haar hoofdrol in de komedie Horrible Bosses.

In Horrible Bosses speelt Jennifer Aniston een tandarts die geen mogelijkheid onbenut laat om op te treden als mannenverslindster, blijkbaar doet ze dat op een heel vieze manier.
Jennifer Aniston

Ach, het is weer eens een andere titel dan:
-Jennifer Aniston is de lekkerste 40-plusser
-Jennifer Aniston heeft de mooiste benen
-Jennifer Aniston is de best betaalde actrice
-Jennifer Aniston is de lekkerste ex van Brad Pitt
-Jennifer Aniston is de mooiste actrice
-Jennifer Aniston heeft het beste kapsel
 

Copyright 2012 by : ba2_kan