http://www.paidtoclick.com

Tuesday, July 31, 2012

Liegt Olcay Gulsen? Leeft Olcay Gulsen haar eigen sprookje en is Olcay onbetrouwbaar?


Liegt Olcay Gulsen? Leeft Olcay Gulsen haar eigen sprookje en is Olcay onbetrouwbaar? 

Liegt Olcay Gulsen?
Olcay Gulsen is vooral bekend als de dame van Supertrash en de ex van Edgar Davids. En als de verkering met Edgar ten einde loopt, ze al snel gelinked wordt aan Ruud Gullit, dan is dat voor een roddelblaadje als de Privé een mooie gelegenheid om een leuk artikel te schrijven over Olcay Gulsen. Vooorwaarde is dat je als roddelblad wat zaken gaat uitzoeken.

Dat zegt weekblad Privé ook gedaan te hebben. Maar hoe meer ze uitzochten, hoe meer zaken er ontdekt werden die niet bleken te kloppen met wat Olcay Gulsen ons wilde doen geloven. Heeft Olcay Gulsen gelogen?


Liegt Olcay Gulsen?

Zo zet het weekblad Privé grote vraagtekens bij haar geboorteplaats, Award, studie, stichting en miljoenenwinst die ze zou maken

Op haar CV meldt ze dat ze een Award heeft gewonnen, maar deze Award lijkt niet te bestaan. Ze noemt een andere geboortplaats en zegt dat ze in Rotterdam een studie heeft gevolgd. Bronnen melden dat ze die studie helemaal niet heeft gevolgd. Over Supertrash zegt ze dat die bedacht werd door de Californische Ava Riley, maar dat wordt nu ook in twijfel getrokken omdat er van de dame geen spoor op internet te vinden is.

Het is trouwens niet slim om te liegen op je CV, dat is in Nederland gewoon strafbaar.

Wat niet gelogen is is dat Olcay Gulsen er geweldig lekker uitziet. Zie hieronder Olcay in een sexy  Supertrash ek jurkje
Niet gelogen: Olcay Gulsen is een prachtige dame om te zien

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan