http://www.paidtoclick.com

Thursday, February 2, 2012

Geen reünie voor Rob Kamphues, Mona-Liza Machado en hun baby


Mona-Liza Machado

De mooie Mona-Liza Machado
Er komt waarschijnlijk geen reüinie tussen Rob Kamphues en zijn ex Mona-Liza Machado. Of Rob zijn baby wil zien is maar de vraag.


Rob Kamphues (presentator van o.a. De Reünie) wil zijn kind, dat ex-geliefde Mona-Liza Machado (Freelance Journalist en oprichtster Double Dutch Media), bij zich draagt, niet zien. De KRO-presentator heeft de moeder van zijn kind zelfs laten opsluiten in een politiecel omdat zij hem zou stalken.

Machado raakte eind vorig jaar zwanger van Kamphues, toen de twee een korte relatie hadden, zo meldt de Telegraaf. Nadat de oud-medewerkster van SBS6 in verwachting bleek, beëindigde de presentator de relatie. Hij stelde dat hij de keuze van de vrouw om het kind te houden zou accepteren, maar dat ze er niet op hoefde te rekenen dat hij ook voor het kind zou zorgen.

Mona-Liza zou daarop verschillende malen contact hebben geprobeerd te zoeken, maar hierin slaagde ze niet. Toen ze op een avond Robs woning opzocht in Broek in Waterland was naar verluidt voor hem de maat vol: hij belde de politie, beschuldigde de vrouw van stalking en liet haar opsluiten in een politiecel.
Mona-Liza Machado


De ex van Rob Kamphues is door de politierechter in Haarlem veroordeeld voor 120 uur voorwaardelijke werkstraf. Mona-Liza kreeg deze straf omdat Rob Kamphues haar aanklaagde voor stalken en het plegen van huisvredebreuk in zijn woning. Mona-Liza Machado is hiervoor schuldig bevonden. Mona-Liza Machado is het hier niet mee eens en ze gaat in hoger beroep.

Baby Monica Louise

Baby Monica Louise
Baby Monica Louise is de dupe van dit alles. Rob Kamphues en Mona_liza Machado zouden eens normaal moeten doen en misschien beide hun excuses aan elkaar moeten maken.Monica Louise heeft recht op ouders die op een normale manier met haar omgaan. 

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan