http://www.paidtoclick.com

Sunday, February 26, 2012

Waarom is de 15 jarige Ximena Pieterse vermoord?


Ximena Pieterse

Ximena Pieterse

Waarom is de 15 jarige Ximena Pieterse vermoord? Nederland is afgelopen 25 februari weer eens opgeschrikt door een verschrikkelijk misdrijf. De vijftienjarige Ximena Pieterse is zaterdagochtend in de Goudenregenstraat in Den Haag levenloos gevonden. Volgens Hart van Nederland werd Ximena bovendien naakt aangetroffen

Vrijdagavond zou ze met een vriendinnetje gaan stappen in Den Haag en daar blijven slapen. Alleen is het allemaal compleet anders gelopen: De vriendinnen raken elkaar kwijt. Wat er daarna is gebeurd, is nog een mysterie. De 25-jarige Hagenaar Stanley A. (Stanley Anschütz), die zichzelf bij de politie heeft gemeld, kan hier waarschijnlijk meer over vertellen. Hij is dan ook aangehouden.

Ximena was lid van de Haagse rugbyvereniging HRC, daar werd zondag een herdenkingsdienst met zo’n honderd mensen gehouden. Vandaag (maandag) wordt voor de leerlingen, medewerkers en ouders een bijeenkomst georganiseerd op de school van het meisje, het Maerlant Lyceum. Ze zat daar in 3 Havo.

Volgens het AD was Ximena waarschijnlijk een volstrekt willekeurig slachtoffer geworden van een aanval door een voormalige tbs'er.

Uitvaart

Uitvaart Ximena Pieterse
Vele honderden familieleden, vrienden en kennissen hebben gisteren afscheid genomen van de vermoorde Ximena Pieterse. Het was een emotioneel samenzijn in uitvaartcentrum Ockenburgh in Den Haag.

'Jij bent degene die mij heeft geleerd om altijd de mooie dingen in het leven te zien', zei Manuela Pieterse als afscheidsgroet aan haar dochter. Volgens Robert Pieterse was het leven van zijn dochter veel te kort, maar heeft ze wel veel mooie dingen meegemaakt. 'Ik treur intens om je dood, maar ik vier je leven.' Dat meldt het AD vandaag.

Stanley Anschütz 
Stanley Anschütz
-Stanley Anschütz, de moordenaar Ximena Pieterse slikte pillen 'alsof het snoepjes waren'

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan