http://www.paidtoclick.com

Tuesday, May 8, 2012

Ook leuke knappe vrouwen worden besodemieterd. Er wordt opnieuw een leuke dame aan de lijst toegevoegd. Hopelijk kan ze er nog een flinke alimentatie aan overhouden!


Eva Longoria
Ook leuke knappe vrouwen worden besodemieterd. Er wordt opnieuw een leuke dame aan de lijst toegevoegd. Hopelijk kan ze er nog een leuke alimentatie aan overhouden.


Naast Sandra Bullock, Shania Twain, Elin Nordegren (de ex-vrouw van Tiger Woods), Eva Longoria, Courteney Cox, Brooke Mueller, Anouk, Conny Breukhoven, Patricia Paay en vele andere bijzondere en mooie vrouwen, is het nu Mariska van Kolck die bedrogen is door haar man. Soms worden ze al tijdens hun verloving bedrogen zoals Olcay Gulsen.

Wat is dat toch met al die kerels die een superleuke vrouw hebben. De vrouw kan elke man krijgen maar kiest voor deze man. Deze man kan niet elke vrouw krijgen, maar heeft wel een heel leuke vrouw. En toch op zoek gaan naar een ander. Sommige mannen hebben gewoon niet door wat voor een geluksvogel ze zijn. Of inmiddels waren.... Want een echtscheiding komt er aan.

Hopelijk wordt de bedrieger nog aangepakt doordat hij door zijn nieuwe scharrel wordt verlaten. En moet hij een grote zak met geld aan alimentatie betalen. Niet dat het verdiet daarmee minder wordt, maar de de veroorzaker mag ook pijn voelen!

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan