http://www.paidtoclick.com

Wednesday, May 9, 2012

Sonja Silva bedrogen door Declan Vermaat! Sonja Silva gaat voor de derde keer scheiden.


Sonja Silva bedrogen door Declan Vermaat! Sonja Silva gaat voor de derde keer scheiden.

Model Sonja Silva wordt in 1997 gekroond tot Miss Nederland. Samen met drie dames anderen treedt ze op als een achtergrondzangeres van Spiros Chalos; hij wordt uiteindelijk haar manager en geliefde.
Sonja Silva bedrogen door Declan

Sonja Silva wordt later aangenomen bij de muziekzender TMF, waar ze tot 2001 een populaire VJ is. Daarna vertrekt ze naar TV kanaal Yorin, om haar carrière als actrice en presentatrice te verrijken. Het sprookjeshuwelijk van Sonja en Spiros staat in 2002 gepland, maar wordt op het laatste moment afgezegd. Sonja zou haar verloofde hebben bedrogen met cameraman Mladen Vekic. Ook TMF-collega Jeroen Post en Yorick Bakker (de zingende matroos van de Vengaboys), verschijnen op haar lijstje van veroveringen.
Sonja Silva trouwde met Declan Vermaat

In 2003 staat Sonja, die ooit een borstverkleinende operatie onderging, naakt in de Playboy. Dat jaar ontmoet ze ook opnameleider Eddy Stuy, op de set van de dramaserie 'De Erfenis'. Op 25 maart 2004 geven ze elkaar het jawoord tijdens een geheime bruiloft.

Declan Vermaat 

Begin 2012 trouwde Sonja Silva met Declan Vermaat. 4 maanden later gaan de twee alweer uit elkaar. Declan bleek Sonja een maand voor hun trouwen te hebben bedrogen met een ander. Dit is voor Sonja een reden om te scheiden en te zeggen dat ze ooit nog haar jawoord aan iemand zal geven. “Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer”, zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX. “Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit”, benadrukte de 35-jarige Sonja Silva.
Sonja Silva bedrogen door Declan Vermaat!


Op 18 januari 2012 gaf ze voor de 3de keer het jawoord, dit keer aan Declan Vermaat. Toen al gaven ze aan dat ze het niet altijd makkelijk hebben gehad. Nu os duidelijk dat Declan al een maand voor hun trouwen overspel pleegde.

Pyke Pos

Het tij kan snel keren! Sonja Silva meldt dat ze verliefd is op zanger Pyke Pos, die vorig jaar bekend is geworden door zijn deelname aan het programma X Factor.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan