http://www.paidtoclick.com

Monday, January 30, 2012

Ben Woldring vertelt hoe we kunnen voorkomen dat we gemiddeld 60 euro per jaar meer moeten betalen voor onze energierekening


Goedkope energie

Goedkope energie


Ben Woldring vertelt op de telegraaf site hoe we kunnen voorkomen dat we per 1 juli gemiddeld 60 euro per jaar meer moeten betalen voor onze energierekening.


Want door de hogere olieprijs en door de €23 hogere energiebelasting zal de energierekening voor de gemiddelde Nederlander stijgen met €5 per maand. Verder is de gemiddelde gasrekening een stuk hoger omdat de koude winter zorgt voor +/- 20% meer verbruik.

Dat lijkt niet veel, maar dat is toch €60 per jaar en als je soms nog in guldens rekent: 11 gulden per maand en 132 gulden per jaar. Daar kun je best wat leukers voor doen dan het salaris betalen van de directeur van jou energieleverancier!

Woldring geeft het advies om over te stappen naar een goedkopere leverancier. Zoek op internet naar vergelijkingssite om te zien waar je het voordeligst uit bent. Google op 'goedkope energie', 'energie vergelijken' of 'energie prijzen' en bezoek meerdere vergelijkingssites om uit te zoeken waar je het beste uit bent.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan