http://www.paidtoclick.com

Monday, January 16, 2012

Zwabberminister Jan Kees de Jager (Minister van Griekse Financiën) probeert kiezers compleet van zich af te stoten. De Jager wil onze gammele pensioenfondsen nog een laatste zet richting ravijn geven


Jan Kees de Jager

Minister Jan Kees de Jager van Financiën probeert kiezers compleet van zich af te stoten. 

De Jager wil onze gammele pensioenfondsen nog een laatste zet richting ravijn geven. Hij vindt dat de Grieken ondanks dat ze hun eigen problemen hebben veroorzaakt, en tot nu toe nog steeds primair verantwoordelijk zijn, gewoon geholpen moeten worden.


De Grieken gaan met hun 45ste jaar met pensioen en genieten lekker van ons geld. Wij mogen in de tussentijd doorwerken in dit koude kikkerland tot onze 67ste jaar. En als we dan eindelijk van ons pensioen willen gaan genieten, blijkt dat daar niet veel van over is. Want minister De Jager wilde in 2011 zo graag de Grieken helpen. Met ons pensioengeld. Pffff. Hier wordt je toch helemaal gek van. Hoe kan zo iemand nu een minister van Financiën zijn? Ja een minister van Griekse Financiën misschien...

,,We zijn bezig om Griekenland te redden en dat is goed voor de Nederlandse belastingbetaler. Maar de private sector geniet daarvan ook voordeel en daarom mogen ze best een bijdrage leveren. Als het helemaal mis zou gaan met Griekenland leidt dat tot een enorme crisis en afboeking van vele tientallen miljoenen euro’s bij banken en pensioenfondsen met staatspapier’’, zei De Jager dinsdag tegen RTLZ.

Deelname van de private sector is volgens De Jager nodig om het 'financieringsgat’ te dichten dat ontstaat als Griekenland volgend jaar nog geen geld kan lenen op de kapitaalmarkt.

Waar De Jager de plank duidelijk misslaat is dat hij als politicus best mag betalen voor een keuze die de politiek maakt. Maar de pensioenfondsen beheren het geld van de burger. De burger zegt massaal nee tegen hulp aan Griekenland en dus ook massaal nee tegen hulp die pensioenfondsen zouden moeten geven.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan