http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 29, 2012

WINTERTIP! Denk aan energiebesparende maatregelen. Iedereen kan jaarlijks 500 tot 600 euro besparen op zijn energiekosten


Energiebesparende maatregelen

Gemiddeld kan iedereen jaarlijks 500 tot 600 euro besparen op zijn energiekosten. 


En daar hoef je niet eens zoveel voor te doen. Interessant is het zeker.


Vooral nu de energieprijzen flink stijgen en de meeste mensen toch niet veel meer te besteden hebben. En 600 euro per jaar is toch 50 euro per maand. Dat zijn echt wel leuke bedragen die je dan zelf kunt besteden in plaats van jouw energiemaatschappij ze gaat besteden. Die krijgen toch al genoeg geld binnen, daar hebben ze jouw hulp niet bij nodig!

Vanaf vandaag kun je handige tips krijgen door een bespaartest op internet te doen. Deze test is ontwikkeld door budgetinstituut Nibud en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Na het invullen van maar twaalf vragen ontvang je een bespaarplan dat gericht is op jouw persoonlijke situatie. De test is op www.bespaartest.nl te vinden.

Volgens het Nibud en Milieu Centraal kunnen huishoudens jaarlijks 500 tot 600 euro besparen als zij eenvoudige tips volgen zoals een waterbesparende douchekop gebruiken, naden en kieren dichten en de verwarming lager zetten. Dat kan vooral huishoudens met lagere inkomens en huurders helpen, omdat zij vaak niet de mogelijkheid hebben om te investeren in energiebesparende maatregelen aan hun woning.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan