http://www.paidtoclick.com

Monday, January 16, 2012

Nieuw! Een complete vijfgangendiner voor een appel en een ei. Jammer voor de Horecaondernemers, maar leuk voor mensen die graag lekker willen eten voor weinig geld.


Lekker goedkoop uit eten!

Goedkoop uit eten

Een complete vijfgangendiner voor een appel en een ei. Jammer voor de Horecaondernemers, maar leuk voor mensen die graag lekker willen eten voor weinig geld.

Als je een goed vijfgangendiner wilt regelen voor vanavond kan dat op verschillende manieren. Je kunt iets reserveren op de normale manier en er dan na afloop het volle pond voor betalen. Je kunt ook op internet een zogehete internetdiner regelen. Exact hetzelfde vijfgangendiner, maar dan met soms wel 70% korting. Dat eet toch een stuk lekkerder!

Als je hier gebruik van wilt maken, zoek dan gewoon met google op 'vijfgangendiner korting', 'luxe diner korting' of 'restaurant korting'. Dan is het alleen nog maar een kwestie van de leuke restaurants in de buurt zoeken!

Horecaondernemers raken in grote financiële problemen of gaan zelfs failliet doordat ze in toenemende mate op aanbiedingssites complete vijfgangendiners voor een appel en een ei weggeven. Dat zegt Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Zij raadt ondernemers zelfs af om nog langer met dergelijke websites zaken te doen. Dan gaat het bijvoorbeeld om websites als Groupon waarbij dagelijks diners van horecabedrijven met flinke kortingen tot soms wel zeventig procent worden aangeboden.

Volgens Hajé de Jager, sectorvoorzitter Restaurants bij de horecabranche KHN, zijn de risico’s enorm. „Dit is een kwalijke ontwikkeling. Horecaondernemers die hier intensief gebruik van maken, lopen enorme risico’s. De winstmarges zijn nul. Bovendien geef je diners voor een habbekrats weg”, aldus De Jager.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan