http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 15, 2012

Waarom trekken TV programma's zoals 'Boer Zoekt Vrouw' toch miljoenen TV kijkers?


Waarom trekken TV programma's zoals 'Boer Zoekt Vrouw' toch miljoenen TV kijkers?

Boer Zoekt Lekkere Vrouw!
Waarom trekt onzin TV zoals 'Boer Zoekt Vrouw' toch miljoenen TV kijkers? Deze week weer bijna 5 miljoen kijkers. Misschien omdat er gewoon geen goed alternatief op de TV is. En als er 1x een hoog kijkcijfer is, is elk net bang dat hun duur betaalde programma nauwelijks bekeken wordt als het tegelijkertijd met 'Boer zoekt vrouw' wordt geprogrammeerd.

“Als ik zou weten waarom dit zoveel kijkers trekt, zou ik waarschijnlijk de meest succesvolle tv-maker aller tijden zijn”, stelt Paul Römer, mediadeskundige en mede-ontwikkelaar van het wereldwijd verkochte Big Brother-concept................

“Het is goed gemaakt, maar het is niet vernieuwend. Het is ook geen echte hype en inmiddels loopt de 5de serie. Eigenlijk is het onverklaarbaar. Het is simpelweg groter geworden dan zichzelf; zo’n succes komt volgens mij maar heel zelden voor.”

Televisie- en filmproducent, Eyeworks-baas Reinout Oerlemans zegt over het door Blue Circle geproduceerde ‘Boer Zoekt Vrouw’: “Een goed gemaakt programma, de liefde en zorg is voelbaar en zichtbaar. Het zit in de harten van de mensen. In een tijd van angst en onzekerheid kunnen de kijkers zich op zondagavond even onderdompelen in een liefelijke wereld.”

Ook ’Boer Zoekt Vrouw’ nummero V blijft dus scoren en bekoren. Afgelopen zondagavond keken er 5,2 miljoen Nederlanders naar de agrarische datingserie van de KRO.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan