http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 1, 2012

Eindelijk een minister van Justitie met ballen! Ivo Opstelten vindt wat ongeveer 99% van de Nederlanders ook vindt: elke zakkenroller moet worden opgepakt en gestraft.


Ivo Opstelten heeft ballen!

De duizendste zakkenroller die dit jaar in A'dam is opgepakt
Eindelijk een minister van Justitie met ballen! Ivo Opstelten vindt wat ongeveer 99% van de Nederlanders ook vindt: elke zakkenroller moet worden opgepakt en gestraft. En niet het zielige verhaal ophangen dat de zakkenroller al is gestraft.

Aanleiding is de actie van het Amsterdamse OM, dat gisteren een zakkenroller vrijuit liet gaan omdat ze na haar arrestatie door de politie een briefje op haar rug kreeg geplakt met daarop het getal duizend. De vrouw was de duizendste zakkenroller die dit jaar door succesvol optreden van agenten in burger in de hoofdstad is aangehouden.

Misschien was het geen legale actie van de politie, maar de vrouw is wel een zakkenroller. En ze heeft waarschijnlijk niet maar een persoon gerolt. Dat kunnen er best tientallen of zelfs honderden zijn. Zoveel mensen die de dupe zijn geweest van haar zakkenrolpraktijken. Wie weet hoeveel geld ze hiermee heeft gestolen. Voor sommige zakkenrollers is het gewoon een 'baan' geworden. Die leven ervan. En dan is het heel terecht dat zo iemand niet allen gepakt wordt maar ook gestraft wordt.

Top Ivo!

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan