http://www.paidtoclick.com

Tuesday, January 3, 2012

Steeds meer seksuele voorkeuren van DSK, Dominique Struass-Kahn komen aan het licht: Seks met een jonge donkere vrouw. Een beetje oraal, een beetje anaal.


Dominique Struass-Kahn


Dominique Struass-Kahn of Rik Felderhof?


Seks met een jonge donkere vrouw. Een beetje oraal en een beetje anaal. Tja, als je een machtige en bekende man bent, moet je niet denken dat je alles voor elkaar kunt krijgen.

Dominique Struass-Kahn had zich iets voorzichtiger moeten gedragen en als hij zin had, dan had hij een heleboel andere opties. Hij had zijn vrouw mee kunnen nemen, zijn maîtresse of desnoods een dure call girl kunnen laten komen. 'kunnen laten komen' tja... Het bestellen van een escortdame heeft hij eerder gedaan. 2500 dollar voor twee uur betaalde hij gewoon cash.

Nu zit hij met de gebakken peren. Hij zit niet alleen in de gevangenis, zijn reputatie is in een klap weg. Hij kan zijn presidentskandidatuur voor Frankrijk wel vergeten. Zijn baan bij de IMF natuurlijk ook. De druk op Dominique Strauss-Kahn om op te stappen als leider van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) neemt steeds sterker toe. De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner riep het IMF dinsdag op snel een plaatsvervanger aan te stellen.

Zijn seksuele voorkeuren zijn ook bekend. In de aanklacht staat dat Strauss Kahn zou hebben geprobeerd het kamermeisje Nafissatou Diallo te verkrachten en te hebben opgesloten in de badkamer. Ook heeft hij geprobeerd orale en anale seks af te dwingen. Hij greep de borsten van het kamermeisje vast, trok haar panty naar beneden en betastte haar vaginaal. Met zijn geslachtsdeel maakte hij tot 2 keer toe gewelddadig contact met haar mond. Strauss-Kahn ontkent niets omdat er sperma sporen zijn gevonden. Hij zal wel gaan zeggen dat alles met instemming van het kamermeisje gebeurde.

Aids

Inmiddels is duidelijk dat het kamermeisje Ophelia Famotidin heet. Zij woont in een HIV-huis, dat zou voor Strauss-Kahn in het ergste geval kunnen betekenen dat hij inmiddels ook besmet is. Eens kijken of zijn vrouw die tot nu toe steeds zegt achter haar man te staan en hem onvoorwaardelijk geloofd, nog zonder condoom met hem naar bed wil.

Qua uiterlijk doet hij me denken aan onze Rik Felderhof...

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan