http://www.paidtoclick.com

Saturday, January 28, 2012

Geloof geen enkele geldverstrekker waar je geld wilt lenen. Zoek en vergelijk zelf waar je het beste geld kunt lenen.


Zoek en vergelijk zelf waar je het beste geld kunt lenen.

Geloof geen enkele geldverstrekker waar je geld wilt lenen.



Zoek en vergelijk zelf waar je het beste geld kunt lenen.


Alle kredietverleners proberen je geld te lenen en dik aan je te verdienen. Dat is hun bron van inkomsten. Dus ze doen er alles aan om jouw als klant binnen te halen. Ze zullen je zeggen dat zij de laagste leen rentes rekenen. Ze zullen je zeggen dat zij het meest flexibel zijn als je een keer betalingsproblemen hebt.

Tegenwoordig zijn er ook aanbieders die werken met 'risk based pricing' oftewel 'Rente naar risico'. Zij stemmen de rente dan af op de financiële gezondheid van de consument. Een hoger risico betekent dan een hogere rente. Misschien denk je als consument dat je nooit iets hebt geleend en een hoog inkomen hebt, en daardoor financieel gezond bent. Dat ben je dan ook, maar krijg je dan echt een lagere rente. Niet echt. De rente die je dan krijgt, hoeft zeker niet lager te zijn dan de rente die een 'gewone' geldverstrekker die niet op deze manier werkt, rekent.

Verstandig geld lenen

Oftewel, tuin ook hier niet in. Zoek gewoon met een vergelijkingssite naar wat voor jou het beste is. Welke bedrag wil je lenen? Hoe snel wil je het aflossen? Wat al er een maand (of meer) niet afgelost wordt. Allemaal factoren die voor iedereen verschillend kunnen zijn. Vergelijkingssite helpen je erbij. Natuurlijk verdienen deze sites dan aan jou. Maar het gaat erom dat je er zelf het meeste aan hebt.

Google even op 'vergelijken goedkoop lenen'. 'Vergelijk geld lenen'
Succes!

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan