http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 15, 2012

Louis van Gaal en de RvC van Ajax | Wat gebeurt er nu de RvC moet opstappen met de aanstelling van Louis van Gaal?



Louis van Gaal en de RvC van Ajax | Wat gebeurt er nu de RvC moet opstappen met de aanstelling van Louis van Gaal?




Kan Louis van Gaal blijven of moet zijn aanstelling worden teruggedraaid? De eigenwijze Louis van Gaal en de eigenwijze Johan Cruijff hadden beide al aangegeven niet op te willen stappen. Nu Cruijff er met de andere 4 leden van de RvC uit is gezet, zou van Gaal vrij spel hebben. Met veel meer vrijheid dan wanneer Cruijff nog in de RvC zou zitten.

Maar mag Louis sowieso wel blijven? Hoe is dat wettelijk geregeld? Kan iemand de beslissing van de 4 leden nog terugdraaien.

Status benoeming Louis van Gaal
De status van de diverse benoemingen is onduidelijk. Vooral met betrekking tot Louis van Gaal, die achter de rug om van diens aartsvijand Johan Cruijff werd binnengehaald door de commissarissen Ten Have, Olfers, Davids en Römer. In het persbericht twee weken geleden werd gesproken over een ’beoogde’ benoeming van Van Gaal en president-commissaris Ten Have vertelde later dat Van Gaal een drie- of vijfjarig contract zou tekenen bij Ajax. Dit impliceert dat er wellicht een akkoord is, maar dat dit niet is ondertekend en ook de termijn nog niet is vastgesteld. Mocht dit het geval zijn dan zou het eenvoudig kunnen zijn voor Ajax om de benoeming van Van Gaal af te blazen.

Het blijft spannend!

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan