http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 29, 2012

Oh oh oh oh Kim Kardashian toch! Als je heel groots en vaak gaan aankondigen dat je gaat trouwen, moet je niet tijdens je verloving vreemd gaan.


Kim Kardashian

Kim Kardashian

Oh oh oh Kim Kardashian. Als je heel groots gaan aankondigen dat je gaat trouwen, moet je niet tijdens je verloving vreemd gaan.


Ik snap dat Kim Kardashian heel veel mannen zo in bed kan krijgen. En ik snap een man die met Kim Kardashian naar bed wil ook nog. Zelfs als ze verloofd of getrouwd is met een andere man. Ze heeft gewoon een onwijs lekker lijf en een heel mooi spannend koppie.

Maar Kim snap ik niet. Als je beroemd bent dan moet je niet vreemd gaan en dan kort daarna met veel bombarie aankondigen dat je gaat trouwen. En die trouwerij moet ook nog eens 'groter worden dan die van William en Kate'.

Kim Kardashian zou vijf maanden lang een affaire hebben gehad met sporter Bret Lockett, terwijl ze toen al samen was met verloofde Kris Humphries...

Kim Kardashian
Bret heeft dit vertelt aan InTouch magazine, de man claimt zelfs telefoonrekeningen, smsjes en pikante foto's op zijn telefoon te hebben waaruit blijkt dat de twee een verhouding hadden.
Kim schrijft laat via haar blog weten dat het verhaal complete onzin is: "Deze man moet zich schamen! Ik vind het misselijkmakend, een tijdschrift opbellen en een heel verhaal verzinnen om aandacht te krijgen?!"
Kim Kardashian 
De realityster heeft al laten weten Bret en het tijdschrift aan te gaan klagen. Bret zegt hierop dat hij al zijn bewijzen dan in de rechtszaal openbaar zal maken.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan