http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 15, 2012

Raymond van Barneveld heeft nu ook zijn eigen sekstape. Wie is die ene Nederlander die deze tape wil zien?


Raymond van Barneveld

Darter Raymond van Barneveld heeft nu ook zijn eigen sekstape.


Maar wie is toch die ene Nederlander die deze tape wil zien? Een sekstape van Pamela Anderson, een sekstape van Kim Kardashian, een sekstape van Paris Hilton.

Ik kan me voorstellen dat het leuk is om iets van de eerste twee dames te zien en in mindere mate van de laatste. Maar een sekstape van onze Barney... No way!

Natuurlijk is het heel vervelend wat er is gebeurd, vooral voor de vrouw van Barney. Maar als je een publiek figuur bent, moet je extra oppassen. Er zijn nu eenmaal dames die het leuker vinden met een lelijke bekende man seks te hebben dan met een leuke onbekende man. Vooral omdat ze daarover kunnen opscheppen. EN dat gebeurde. En dan komt het een keer naar buiten. Barney heeft daar wel heel goed op gereageerd door het zijn vrouw op te biechten en gewoon de confrontatie aan te gaan. Een tip voor David Backham?

Maar goed, de tape. Die is er blijkbaar anders was het niet zover gekomen. Maar niemand wil dat zien. Misschien een Nederlander. Laat hij het gewoon houden bij darten en zorgen dat we als Nederlanders trots zijn op de dartprestaties van onze cafégangers.

Ik hoef het dartpijltje van Barney niet te zien... ;-)

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan