http://www.paidtoclick.com

Sunday, January 22, 2012

Daphne Deckers is vanaf nu Daphne Lekkers. Ook vrouwen van boven de 40 jaar kunnen superlekker zijn!


daphne deckers in bikini

Daphne Deckers is vanaf nu Daphne Lekkers.

daphne deckers bikini

Daphne Deckers laat zien dat een vrouw van boven de 40 er nog heel goed kan uitzien. Heel lekker zelfs. 42 jaar en dan zo'n lijf.


Je hoort mij niet zeggen dat dames van boven de 40 geen bikini of minirokjes mogen dragen. Het ligt er maar helemaal aan hoe ze eruit zien. Ik zie liever een Daphne Deckers van 42 in bikini dan een meid van 20 die over de 80 Kg is met megavetrollen.

Misschien is het weer tijd voor een 'goede' Playboy reportage....

Daphne Deckers

Daphne Deckers weet hoe belangrijk een mooi decolleté is. Soms heeft het decolleté wat hulp nodig, maar dat kan. De L-Shape bra van Daphne geeft de beha zowel opwaartse als zijwaartse steun waardoor er een mooi decolleté ontstaat.

Voor veel vrouwen een uitkomst omdat ze dan niet per se plastische chirurgie hoeven te ondergaan voor een beter voorkomen van hun 'voorgevel'. Voor veel mannen een uitkomst omdat het uitzicht een stuk aangenamer wordt. Vooral leuk nu zelfs de april-maanden zomermaanden lijken te worden!

Daphne Deckers heeft gisteren haar badpakken- en bikinilijn ‘TC World of Woman’ (WoW) op Strand Zuid in Amsterdam onthuld. En ze geeft een demo in bikini!

Inmiddels heeft dit lekkers ook al de Daphne Deckers bikinilijn 2012 gelanceerd. Laat de zomer maar komen!

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright 2012 by : ba2_kan